Lene Nørrelykke


LENE NØRRELYKKE
gospelsangerinde

Lene Nørrelykke har i mange år været kendt som en fremragende solist i det danske gospelmiljø.

Men det var først med deltagelsen i DRs ”Stjerne for en aften” i 2003 og 2005, at resten af Danmark fik øjnene op for hendes talent. Lene Nørrelykke blev nummer to i finalen i "Stjerne for en aften - den sidste mission" og sang sig ind i danskernes hjerter. Hun besejrede endda favoritten James Sampson, som måtte se sig henvist til en tredjeplads.

Siden har Lene Nørrelykke bl.a. haft hovedrollen i AIDA på Holstebro Musikteater, deltaget i Melodigrandprix og været solist i en lang række forskellige konstellationer heriblandt gospelgruppen Amaze og vokalgruppen baSix.  

De sidste 10 år har Lene Nørrelykke været solist i alle slags gospelsammenhænge i hele landet. Hun er desuden en efterspurgt instruktør og dirigent ved gospelkoncerter, workshops og gospelfestivaler.

Lene Nørrelykke er solist i to af Danmarks førende gospelkor, Opstand Gospel Choir og Gunnertoft Gospel Singers og leder selv gospelkoret Rejoice hjemme i Århus.

Lene Nørrelykke har udstråling og et talent helt ud over det sædvanlige - alt sammen noget, som hun har tilegnet sig gennem gospelmusikken. Derfor er hun også på hjemmebane, når hun optræder med gospel.

Når Lene Nørrelykke giver koncert er det altid med stor professionalisme, indlevelse og overskud.

Kontakt tlf. 6910 3350 eller info@gospelmusik.dk for booking af Lene Nørrelykke.